GARDALAND

 01.06.2019.

Polazak   u 00,30  h s GLAVNOG SISAČKOG KOLODVORA i u 1,30  sati iz Zagreba-Glavni ulaz Zagrebačkog velesajma.  Vožnja udobnim turističkim autobusom  uz kraća usputna zaustavljanja radi odmora.  U jutarnjim satima dolazak u Gardaland – jedan od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi   koji obiluje sa više od 50-tak raznih atrakcija za mlađe i starije. Posebice se može pohvaliti  atraktivnim sadržajima kao što su:  Blue Tornado, Magic Mountain i Mammut. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u brojnim sadržajima.  Odlazak iz Gardalanda u 18:00 sati put kuće. Kraće pauze tijekom puta. Predviđeni  povratak  je do 3,00 sata.

Cijena po osobi……….450,00 kn

Cijena uključuje:

– prijevoz turističkim autobusom sukladno programu, turističkog pratitelja tijekom putovanja, ulaznicu za zabavni park Gardaland (ulaz u park) , obvezno osiguranje i osiguranje jamčevine,  troškove organizacije i PDV

Cijena ne uključuje:      Troškove osobnih narudžbi i razgled see life

Kalkulacija je rađena na bazi najmanje 40 osoba.  U slučaju manjeg broja organizator zadržava pravo promijene cijene u dogovoru sa putnicima  ili ima pravo  otkazati navedeno putovanje.

Agencija se obvezuje o eventualnom otkazivanju putovanja obavijestiti putnika najkasnije u roku od 5 dana prije puta .

Agencija ima zaključeno jamčevno osiguranje turističkih paket aranžmana kod osiguranja Adriatic osiguranje  i osiguranje o nezgode pri Croatia osiguranje d.d.

Agencija uz nadoplatu može ponuditi i  osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, troškova pomoći povratka u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti i oštećenja i gubitka prtljage, te putno zdravstveno osiguranje  tijekom putovanja u inozemstvo- inf. O cijenama U agenciji

 

ZA OVO PUTOVANJE VRIJEDE OPĆI UVJETI PUTOVANJA „VRBANAC-PRIJEVOZA“ koji su uključeni ili su sastavni dio ugovora o turističkom aranžmanu.

Informacije i rezervacije:    

„VRBANAC-.PRIJEVOZ“putnička agencija Sisak,

                                            Budaševo 78. 44202 Topolovac tel/fax. 044/776-129

                                             Mob. 091 261 2270 ili 091 1 776 129

                                             ID.COD: HR-AB-44-03010000066

                                            e.mail: vrbanac-prijevoz@sk.t-com.hr